Dimensioneringshjälp

 • Dimensionering av SHUNTOPAC Värme

  Naturligtvis hjälper vi på TTM gärna till med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Fyll i nedanstående blankett och tryck sedan på "Skicka" så gör vi en beräkning och mailar tillbaka resultatet så fort som möjligt. Om något eller några värden saknas så använder vi standardvärden utifrån vår erfarenhet, och dessa redovisas i beräkningen.  Jag vill ha en SHUNTOPAC Värme dimensionerad utifrån följande förutsättningar:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
 • Dimensionering av SHUNTOPAC Kyla

  Naturligtvis hjälper vi på TTM gärna till med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Fyll i nedanstående blankett och tryck sedan på "Skicka" så gör vi en beräkning och mailar tillbaka resultatet så fort som möjligt. Om något eller några värden saknas så använder vi standardvärden utifrån vår erfarenhet, och dessa redovisas i beräkningen.  Jag vill ha en SHUNTOPAC Kyla dimensionerad utifrån följande förutsättningar:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
 • Dimensionering av SHUNTOPAC Värmeåtervinning

  Naturligtvis hjälper vi på TTM gärna till med dimensionering av SHUNTOPAC shuntgrupper. Fyll i nedanstående blankett och tryck sedan på "Skicka" så gör vi en beräkning och mailar tillbaka resultatet så fort som möjligt. Om något eller några värden saknas så använder vi standardvärden utifrån vår erfarenhet, och dessa redovisas i beräkningen.  Jag vill ha en SHUNTOPAC Värmeåtervinning dimensionerad utifrån följande förutsättningar:

  °C
  l/min
  l/min
  kPa
  kPa
Besöksadress

TTM Energiprodukter AB
Slöjdaregatan 5
393 53 Kalmar

Produktion och godsadress

TTM Energiprodukter AB
Franska vägen 6
393 56 KALMAR

Kontakt

Tel. +46 480 41 77 40
Fax +46 480 109 23
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fakturaadress

TTM Energiprodukter AB
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Org.nr. 556650-9286

Nyhetsbrev