Lediga platser

På TTM strävar vi efter att attrahera medarbetare som vill delta i utvecklingen av företaget och hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar inom HVAC-segmentet (Heating, Ventilating and Air Conditioning). Lösningar som skapar energieffektiva system och ger snabb installation och driftsättning.

TTM har sedan starten 1969 kännetecknats av att vara ett innovativt företag med framtidsorienterat synsätt. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, välkända varumärken och kvalificerad rådgivning till byggherrar, konsulter, installatörer och entreprenörer.

Hos oss finner du tjänster inom:

- Tekniskt säljarbete
- Produktutveckling

Du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. När vi har lediga tjänster hittar du dem här på vår hemsida.

Projektsäljare till distrikt syd och öst

Arbetar du inom VVS- eller ventilationsbranschen och drivs av nöjda kunder? Den här tjänsten är för dig som är kunnig inom branschen och vill arbeta i ett utvecklingsinriktat företag där du får jobba tillsammans med engagerade kollegor som brinner för VVS-system. Vår affärsidé är att erbjuda produkter och professionell kunskap som ger lösningar för lönsamma och effektiva hydroniska system, till både installatör och slutkund inom professionella fastigheter.

Tjänsten
Som säljare med budgetansvar kommer du att arbeta med uppsökande försäljning gentemot VVS konsulter, entreprenörer och grossister. Du står för en aktiv bearbetning som bl.a. innebär telefonsamtal, kundmöten och marknadsaktiviteter. Offertuppföljning och affärsavslut ligger naturligt i tjänsten, men ditt försäljningsarbete innebär även en rådgivande roll där du bygger relationer och stöttar kunder i produktval och projektoptimering. Till din hjälp att serva våra kunder har du alltid en trygg backup från våra innesäljare, produktion och logistik.

Tjänsten innebär en del resor och övernattningar i ditt distrikt syd/syd öst, men en stor del av din tid spenderar du också med offertuppföljning från ditt kontor alt hemmakontor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god erfarenhet och förståelse av VVS-, kyl- eller ventilationsbranschen. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning sedan tidigare och har du erfarenhet inom styr- och reglerteknik är det en merit. Vi tror att ett trevligt sätt, stort engagemang och eget driv är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Du har en utbildningsbakgrund inom energi och/eller VVS-byggteknik, samt datavana och goda kunskaper i Officepaketet.

Placering
Vi tror att det är bra om du är bosatt i Skåne, Kronoberg, Blekinge eller Kalmar län.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar TTM med Telin Rekrytering & Konsult. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se eller skickar din ansökan direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Pernilla Stahl på telefon 072-337 74 55 eller e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du aktuell information och värdefulla tips om teknik och våra produkter.

Besöksadress

TTM Energiprodukter AB
Slöjdaregatan 5
393 53 Kalmar

Produktion och godsadress

Franska vägen 6
393 56 KALMAR

Kontakt

Tel. +46 480 882 20
Fax +46 480 109 23
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyhetsbrev