Ring oss: 0480-41 77 40 (vard. 08:00 – 16:30)

Karriär

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?
Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se

Produktchef

Vi förstärker nu vår organisation och söker ytterligare en proaktiv produktchef till produktområdet Shuntgrupper, med utgångspunkt från Kalmar. Som produktchef vid TTM får du en utvecklande och spännande roll i en innovativ och framgångsrik miljö. Hos oss får du möjligheten att samarbeta med engagerade kollegor vilka brinner för VVS-system och du kommer tillsammans med våra kunder, produktionsavdelning och säljorganisation skapa lösningar vilka ligger i framkant inom vårt produktområde. Vi vill fortsatt leda marknaden in i framtiden!

Som produktchef kommer du ha det övergripande och strategiska ansvaret för att tekniskt och kommersiellt driva produktområdet Shuntgrupper. Du initierar och driver projekt som säkerställer långsiktiga konkurrenskraft och lönsamhet. Projekten kan innefatta allt från operativ och strategisk marknadsföring, försäljningssupport och utveckling av nya samt vårdande av befintliga produkter. Vi förväntar oss att du antar ett affärsmässigt synsätt på de tekniska frågorna och håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden.

Du är direkt underställd VD. Rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt.

Du har erfarenhet av att starta och strukturerat driva projekt utifrån ett marknadsorienterat perspektiv, med vana att ta ansvar för alla delar av ett projekt. Med ditt driv, din nyfikenhet och din sociala kompetens bidrar du till att skapa ett positivt arbetsklimat och goda resultat.

Du är van vid att hantera många kontaktytor och du har god förmåga att prioritera i ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs god samarbetsförmåga och förståelse för hur lönsamhet skapas i tillverkande företag. I vardagen utgår vi ifrån att du har ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning och meriterande är erfarenhet inom området VVS, kyla, ventilation eller liknande.

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt till info@ttmenergi.se.

Vi önskar att din ansökan består av CV och personligt brev där du gärna har med a) en kort beskrivning av dig själv b) vad du ser för faktorer bakom framgångsrik försäljning och c) två saker du hoppas få ut av att jobba hos oss

Önskas mer information vänligen kontakta VD Dan Arfvelin, 070-2071617 alt. dan.arfvelin@ttmenergi.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar.

Välkommen att läsa mer om oss:
https://ttmenergi.se/foretaget/om-oss/

Säljare

vi söker en säljare

Vi växer och söker fler stjärnor till vårt säljteam! Vi söker dig med stort engagemang och egen drivkraft som brinner för kundrelationer och älskar att göra affärer.

I rollen är du ansvarig för försäljning för ditt kundsegment inom ditt distrikt med målsättning att utveckla och expandera ditt område. Tjänsten innebär att du bland annat:

  • bearbetar nya och befintliga kunder
  • ger produktpresentationer för kund
  • skapar och följer upp offerter samt tar hem order
  • ger teknisk rådgivning till kunder där du har en trygg back-up från våra innesäljare i Kalmar
  • samarbetar med övriga säljare inom din region för att ge den bästa kundupplevelsen som branschen erbjuder.

 

Du ingår i ett vinnande lag som genomsyras av ett stort engagemang och kompetens med en tydlig ambition att överträffa kundernas förväntan.

Tjänsten innebär en hel del resor och eventuella övernattningar i ditt distrikt. Du utgår antingen från huvudkontoret i Kalmar eller från ditt hemmakontor i din region som t.ex. kan vara i närheten av Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping eller Linköping

På TTM lägger vi stor vikt vid din personlighet där engagemang, ansvarstagande och personlig drivkraft är ledorden.

Du som söker har erfarenhet av försäljning och gärna inom Fastighet, VVS eller liknande B2B där ett redan upparbetat kontaktnät inom förvaltare/ägare av fastigheter, VVS entreprenörer/konsulter eller grossister är mycket meriterande.

För att vara framgångsrik i rollen brinner du för att skapa långsiktiga kundrelationer, älskar att hjälpa kunder och göra affärer samt tycker om att röra dig i teknikens värld. Du trivs i mötet med människor och är tydligt orienterad till kundservice och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Genom ditt engagemang bidrar du till företagets framgång och en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång, vidare är du duktig på att prioritera och organisera arbetet på ett strukturerat sätt även då tempot ibland kan vara högt. Din förmåga att vara självgående, flexibel samt resultatinriktad är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Arbetet kräver att du är bra på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Din IT-mognad är hög där du ser att IT-stöd är ett verktyg för att hjälpa dig att nå framgång. B-körkort är ett krav.

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt till info@ttmenergi.se.

Vi önskar att din ansökan består av CV och personligt brev där du gärna har med a) en kort beskrivning av dig själv b) vad du ser för faktorer bakom framgångsrik försäljning och c) två saker du hoppas få ut av att jobba hos oss

Önskas mer information vänligen kontakta VD Dan Arfvelin, 070-2071617 alt. dan.arfvelin@ttmenergi.se

Vi ser fram emot din ansökan!

TTM Energiprodukter är efter 50 år Sveriges ledande leverantör av prefabricerade Shuntgrupper och vätskebehandlingsutrustning inom VVS- och Fastighetsbranschen.

Vi drivs av att förse våra kunder med lösningar som förenklar tillvaron och ger effektiva flöden med en säker, långsiktig funktion och bra totalekonomi. I dagsläget är vi verksamma i Sverige, Norge och Danmark med huvudkontor och tillverkning i Kalmar.

www.ttmenergi.se

Slide Standardiserad
shuntgrupp
för kyla och
värme
Vidare till Shuntomatic

Slide Beräkningsprogrammet
för shuntgrupper
Vidare till ShuntSelect

Slide Se Fortums tankar
kring avgasning
och luft i vätskesystem
Se filmen

Slide Nu finns våra produkter
i MagiCAD
Vidare till TTM MagiCAD TTM MagiCAD-
plugin

Slide Effektiv
vätskebehandling
av systemvätska
i VVS-system
Vidare till NoXa Vattnet!

Slide Shuntopac® Green Line Vidare till Green Line! Shuntgrupper med miljöprofil
och lågblyade ventiler