Ring oss: 0480-41 77 40 (vard. 08:00 – 16:30)

Karriär

Vi växer och är på jakt att förstärka laget med de bästa människorna. Att attrahera medarbetare som vill ENGAGERA sig i, ta ANSVAR för och FÖRENKLA tillvaron för våra kunder är avgörande för TTMs utveckling. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se

Teknisk innesäljare

Är du en engagerad och kundfokuserad person som alltid vill leverera service i världsklass och har en god teknisk förståelse kryddad med en stark personlig drivkraft? Då kanske du är vår nya medarbetare!

Vi på TTM Energiprodukter i Kalmar expanderar och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en Teknisk Innesäljare. Vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och hjärtligt klimat där vi hjälper varandra och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Tjänsten innebär att du bland annat:

  • bearbetar förfrågningar och framställer offerter
  • ger teknisk rådgivning till kunder
  • hanterar beställningar
  • ger support till vår säljorganisation
  • bidrar till att ständigt förbättra verksamheten

Du ingår i ett vinnande lag som genomsyras av ett stort engagemang och kompetens med en tydlig ambition att överträffa kundernas förväntan. I rollen har du många olika kontaktytor, både internt och externt, och du ansvarar för att ge den bästa supporten som branschen erbjuder. Detta är en heltidstjänst som är placerad på vårt huvudkontor i Kalmar.

På TTM lägger vi stor vikt vid din personlighet där engagemang, ansvarstagande och personlig drivkraft är ledorden.

Du som söker har troligen en eftergymnasial utbildning med lämplig teknisk inriktning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från ovan beskrivna arbetsuppgifter och har du dessutom kunskap från branschnära områden (VVS, ventilation, fastighet) är detta positivt.

För att vara framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och intresse att sätta dig in i nya frågeställningar. Du trivs i mötet med människor och är tydligt orienterad till kundservice och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Genom ditt engagemang bidrar du till företagets framgång och en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång, vidare är du duktig på att prioritera och organisera arbetet på ett strukturerat sätt även då tempot ibland kan vara högt. Din förmåga att vara självgående, flexibel samt resultatinriktad är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Arbetet kräver att du är bra på att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Din IT-mognad är hög där du behärskar MS Office och har du dessutom arbetat i något av marknadens affärssystem, gärna MS Dynamics NAV, är det meriterande.

B-körkort är ett krav

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin rekrytering, ansök här

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mary Winblad på telefon 0703-77 45 56 eller e-post mary@telinrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan!

TTM Energiprodukter är en av Sveriges ledande leverantör av prefabricerade Shuntgrupper och avgasningsutrustning för värme-, kyl- och värmeåterviningssystem.

I över 50 år har vi försett våra kunder med lösningar som förenklar tillvaron och ger effektiva flöden med en säker, långsiktig funktion och bra totalekonomi. I dagsläget är vi verksamma i Sverige, Norge och Danmark med huvudkontor och tillverkning i Kalmar.

www.ttmenergi.se

Slide Standardiserad
shuntgrupp
för kyla och
värme
Vidare till Shuntomatic

Slide Beräkningsprogrammet
för shuntgrupper
Vidare till ShuntSelect

Slide Se Fortums tankar
kring avgasning
och luft i vätskesystem
Se filmen

Slide Nu finns våra produkter
i MagiCAD
Vidare till TTM MagiCAD TTM MagiCAD-
plugin

Slide Effektiv
vätskebehandling
av systemvätska
i VVS-system
Vidare till NoXa Vattnet!

Slide Shuntopac® Green Line Vidare till Green Line! Shuntgrupper med miljöprofil
och lågblyade ventiler

Slide