Inköpare

Inköpare till TTM Energiprodukter i Kalmar

  Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


Ett uppdrag vilket präglas av frihet under ansvar

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?

Välkommen till TTM, ett företag vilket präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar.

Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa

Har du tekniskt intresse? Är du intresserad av att jobba med teknik i framkant i nära samarbete med våra leverantörer? Då har vi tjänsten för dig.Nu letar vi efter dig som vill vara med och strategiskt vidareutveckla inköpsfunktionen och dig som naturligt vill se resultat av din egen insats.

I rollen som inköpare ansvarar du för anskaffning av externt material till vår produktionsenhet i Kalmar. Det innebär att rätt mängd material ska finnas på plats i rätt tid, rätt kvalitet, till rätt totalkostnad. Du förvaltar befintliga avtal och leverantörsdatabasen, prisuppdateringar samt följer upp inköp och sena leveranser samt proaktivt arbetar för att förhindra störningar i försörjningskedjan.

Det förekommer att du arbetar i projektform tillsammans med flera kollegor för att utveckla befintliga processer och produkter. Inom ditt ansvarsområde ligger att följa upp och optimera lagernivåer för respektive produktområde.

Du har många kontaktytor såväl extern som intern där du har daglig kommunikation med leverantörer, produktion, planering och beredning, innesälj, kvalitetsansvarig samt produktutveckling.


Din profil

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi, produktionsplanering, inköp eller logistik. Vi är lika intresserad av dig som har motsvarande arbetslivserfarenhet under flera år. Meriterande är om du har arbetat inom produktion eller tillverkande industri. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av Lean och erfarenhet av att jobba med förbättringsarbete. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är nödvändigt. Flera språk är meriterande.

Som person ser vi att du är strukturerad, affärsmässig, drivande och trivs i en miljö där du både får arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du är serviceinriktad, kundfokuserad och analytisk. Eftersom tjänsten innefattar såväl interna som externa kontakter så krävs det att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, rak och tydlig, samt inspirerar andra att ta ansvar.

Vi erbjuder dig en kreativ och affärsmässig miljö där du får möjlighet att fokusera på din personliga och professionella utveckling tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor. Du är en del av ett företag vilket utvecklar, producerar och levererar premiumprodukter samt arbetar aktivt med hållbarhet och värdegrund.

Vi ser fram emot din ansökan!


Ansök redan idag!Ansökan

Urval sker löpande. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vi tar emot din ansökan via: ansokan@ttmenergi.se Märk din ansökan med Inköpare.

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta, Dan Arfvelin, dan.arfvelin@ttmenergi.se, 0702 07 16 17 eller Jonas Österbo, 0768-99 85 77, jonas.osterbo@ttmenergi.se

Gällande TTM.s Integritetspolicy/GDPR, klicka på länken via vår hemsida.

Vår Integritetspolicy | TTM Energiprodukter


Om TTM

“Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss.