Offertingenjör

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?

  Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se
Om tjänsten

Vi förstärker nu vår organisation och söker ytterligare en inlyssnande och tekniskt vägledande offertingenjör med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Kalmar. Hos oss får du möjligheten att samarbeta med engagerade kollegor vilka har passion för VVS-system och du kommer tillsammans med våra kunder, produktionsavdelning och säljorganisation skapa lösningar vilka ligger i framkant inom vårt produktområde. Vi vill fortsatt leda marknaden in i framtiden!

Du ingår i ett vinnande lag om sju personer vilka genomsyras av ett stort engagemang och kompetens med en tydlig ambition att överträffa kundernas förväntan. I rollen har du många olika kontaktytor, både internt och externt, och du ansvarar för att ge den bästa supporten som branschen erbjuder.

I rollen som offertingenjör kommer du att leverera effektiv teknisk support till vårt försäljningsteam och hjälpa våra kunder till bästa möjliga tekniska och kommersiella lösningar. Ärenden som du hanterar kan vara olika tekniska frågor relaterade till våra produkter, utforma offerter och teknisk dokumentation och följa upp pågående projekt.


Din profil

Vi söker dig som har ett stort allmänt teknikintresse och vill jobba med ledande produkter och hjälpa våra kunder att hitta optimala lösningar för just deras applikationer. Eftersom tjänsten innebär att ge snabb och högkvalitativ service i kombination med teknisk dokumentation behöver du vara serviceorienterad och drivande samtidigt som du är noggrann och ordningsam. Vi ser gärna att du är utbildad inom teknik eller VVS alternativt har du förvärvat dessa kunskaper under en längre tid inom branschrelaterad uppdrag. Flytande svenska och vissa kunskaper inom engelska är ett krav, både i tal och i skrift, och att du har gedigen datorvana. Om du har erfarenhet av MS Dynamics NAV eller annat affärssystem är det meriterande. Du behöver också ha förmåga att kunna läsa tekniska ritningar och tekniska instruktioner.

Vi erbjuder dig ett givande arbete vid en trygg arbetsplats där alla jobbar för samma sak, en nöjd kund. Som offertingenjör har du nära kontakt med våra kunder vilka finns över hela Sverige och till viss del inom Norden och Europa. B-körkort är ett krav.


Hur du ansöker

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokan@ttmenergi.se.

Vi önskar att din ansökan består av CV och personligt brev där du gärna har med:

• En kort beskrivning av dig själv
• Två saker du hoppas få ut av att jobba hos oss

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta, Jonas Österbo, HR, jonas.osterbo@ttmenergi.se

Gällande TTM.s Integritetspolicy/GDPR, klicka på länken via vår hemsida.

Vår Integritetspolicy | TTM Energiprodukter


Om TTM

“Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss.