Svetsare/produktionspersonal

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?

  Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se
Om tjänsten

Vi söker nu ytterligare personal för att stärka vårt produktionsteam i Kalmar. Produktionen bygger främst på svetsning, isolering, montering och materialhantering, har du tidigare erfarenhet utav dessa arbetsuppgifter är det meriterande.

Just nu söker vi främst svetsare.


Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där ansvar, enkelhet och engagemang ligger som grund för både det dagliga samt långsiktiga arbetet. Vi på TTM sätter alltid kunden i fokus där vi tillsammans jobbar för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samtidigt som vi levererar ut produkter med hög kvalitet och leveransprecision.

Låter detta intressant?


Ansök redan idag

Urval sker löpande. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.br>br> Vi tar emot din ansökan via: ansokan@ttmenergi.se Märk din ansökan med ”Svetsare” alternativt ”Produktionspersonal” br>br> För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta, Denis Dahlberg – 070 882 7812. produktionschef denis.dahlberg@ttmenergi.sebr>br> Gällande TTM.s Integritetspolicy/GDPR, klicka på länken. Vår Integritetspolicy | TTM Energiprodukter


Om TTM

“Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss.