Teknikinformatör

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?

  Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se
Om tjänsten

I rollen som teknikinformatör bygger du kunskap inom VVS och hållbarhetsfrågor i samarbete med dina kollegor. Du kommer bl. a. att ansvara för:

• Skapa, underhålla och kvalitetssäkra teknisk dokumentation
• Att drift och skötsel är uppdaterade, befintliga och nya produkter
• Produktblad och teknisk data
• Tillämpa standarder och riktlinjer
• CE-märkning
• Hantera miljöbedömningar, administration och praktiskt
• Delaktig i uppdatering och skapande av Produktstrukturer

Du kommer ha flera interna som externa kontakter vilka du regelbundet har kontakt med och håller dem informerade om förändringar, viktiga regeländringar och nyheter. Informationerna sker både digitalt och fysiskt. Du hjälper dina kontaktytor att förstå konsekvenserna av nya lagar, förordningar, regler och ny teknik.

I rollen som teknikinformatör erbjuds du en bred och varierande roll med mycket utrymme för eget ansvar. Du är en del av ett härligt team vilket tillsammans aktivt arbetar med uppdrag för att säkerställa användarvänligheten i informationen för mottagarna.


Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och en fallenhet för kommunikation. Eftergymnasialutbildning med en tids erfarenhet skapar bra förutsättningar att vara lyckosam i rollen. Skriftlig kommunikation är en stor del av din roll och därför är det viktigt att du har lätt för att uttrycka dig väl i skrift. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du har lätt att bli förstådd både på svenska och engelska. Kan förekomma en del i tjänsten och då är det bra med ett B-körkort.

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Vidare tar du ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet blir bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Det är också viktigt att du är noggrann och konsultativ i ditt arbetssätt.


Hur du ansöker

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokan@ttmenergi.se.

Vi önskar att din ansökan består av CV och personligt brev där du gärna har med:

• En kort beskrivning av dig själv
• Två saker du hoppas få ut av att jobba hos oss

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta, Jonas Österbo, HR, jonas.osterbo@ttmenergi.se

Gällande TTM.s Integritetspolicy/GDPR, klicka på länken via vår hemsida.

Vår Integritetspolicy | TTM Energiprodukter


Om TTM

“Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss.