VVS Ingenjör

Framgång firar vi tillsammans. Vill du vara med och bidra?

  Välkommen till TTM, ett företag som präglas av engagemang, ansvar och enkelhet. Vi har en genuin vilja att skapa en trivsam miljö för våra medarbetare och erbjuda såväl kunskap som produkter vilka löser våra kunders utmaningar. Just nu expanderar vi som aldrig förr och letar efter dig som vill följa med på en enormt spännande resa. Lediga tjänster hittar du nedan och du är alltid välkommen att skicka oss en spontanansökan till info@ttmenergi.se
Om tjänsten

Är du redo för nya utmaningar och vill vara med att bygga ett ännu kompetentare team?

Vi är inne i en expansiv fas och har en starkt ökad efterfrågan av våra tjänster och produkter inom respektive affärsområde. Vi söker en ny kollega till vårt team i Kalmar vilken vill arbeta med support till våra kunder och försäljningsorganisation.

Vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och hjärtligt klimat där vi hjälper varandra och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Tjänsten innebär att du bland annat:

• Bearbetar förfrågningar och framställer offerter
• Ger teknisk rådgivning till kunder
• Hanterar beställningar
• Ger support till vår säljorganisation
• Bidrar till att ständigt förbättra verksamheten


Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet och är redo för att anta utmaningen. Du har en högskole- eller universitetsexamen inom till exempel energi-, VVS- eller installationsingenjör. Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är kommunikativ och nyfiken. Du är öppen och entusiastisk, och du driver saker från idé till målgång. Du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt. Det är viktigt att du hanterar både svenska och engelska då vi till viss del verkar i en internationell miljö samt att du har B körkort. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla TTM tillsammans med dina kollegor.


Hur du ansöker

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan så snart som möjligt till ansokan@ttmenergi.se.

Vi önskar att din ansökan består av CV och personligt brev där du gärna har med:

• En kort beskrivning av dig själv
• Två saker du hoppas få ut av att jobba hos oss

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta, Jonas Österbo, HR, jonas.osterbo@ttmenergi.se

Gällande TTM.s Integritetspolicy/GDPR, klicka på länken via vår hemsida.

Vår Integritetspolicy | TTM Energiprodukter


Om TTM

“Grundidén som byggde TTM var att komplicerade och tidsödande arbetsmoment, som att bygga shuntgrupper ute på arbetsplatserna, måste gå att göra snabbare och effektivare genom prefabricering.” Vi bedriver en kontinuerlig teknik- och produktutveckling med målsättning att förse marknaden med energibesparande lösningar som uppfyller högt ställda kvalitets- och miljökrav. Genom kompetent teknisk support och nära samarbete med konsulter och projektörer kan vi tillhandahålla kundspecifika applikationer. Vår erfarenhet sträcker sig över 50 år, med hundratusentals shuntgrupper och tiotusentals avgasare levererade. Vi är specialister på kundanpassningar och sätter stolthet i att uppfattas som lätta att ha att göra med. TTM arbetar med lokala säljare över hela Sverige och vi har export huvudsakligen inom Norden. Huvudkontoret ligger i Kalmar. Välkommen att läsa mer om oss.