Ring oss: 0480-41 77 40 (vard. 08:00 – 16:30)

shuntopac-20-200-vavk

TTM miljöberömd produkt

Shuntopac® 20-200 VÅVK

Shuntopac 20-200 VÅVK är en kombinerad shuntgrupp för både värmeåtervinning, värme och kyla till ett ventilationssystem. Batteriet i tilluften används i vinter fallet för att tillföra värme både från frånluften och VP-kresten samt i sommarfallet för att tillföra kyla från KB-kretsen. De traditionella värme- och kylbatterierna utgår eftersom värmen och kylan tillförs via plattväxlare i shuntgruppens tilluftkrets.

Shuntgrupp för värmeåtervinning – Värme – Kyla

Shuntopac 20-200 VÅVK är en kombinerad shuntgrupp för både värmeåtervinning, värme och kyla till ett ventilationssystem. Batteriet i tilluften används i vinterfallet för att tillföra värme både från frånluften och VP-kretsen samt i sommarfallet för att tillföra kyla från KB-kretsen. De traditionella värme- och kylbatterierna utgår eftersom värmen och kylan tillförs via plattväxlare i shuntgruppens tilluftskrets.

Shuntopac 20-200 VÅVK levereras i dimensionerna DN 20 till och med DN 200 med varje krets anpassad för aktuellt flöde.

Shuntopac 20-200 VÅVK levereras med brand- och korrosionssäker kåpa av aluzinkplåt. Isoleringen utgörs som standard av AF/Armaflex AF-4. Shuntgruppen är försedd med stativ med två ben med fotplattor för uppställning och fastsättning i golv.

Rörpaketet består i standardutförande av helsvetsade tryckkärlsrör SS-EN 10216-2, ostskyddsmålat med grå primer. Rörpaket i annan kvalitet eller med annan ytbehandling kan levereras på beställning.

Shuntgruppen är miljöbedömd.

Slide