Ring oss: 0480-41 77 40 (vard. 08:00 – 16:30)

Sluta springa runt och justera ventiler! Dynamiska, tryckoberoende ventiler gör jobbet åt dig.

Har du också sett injusterare jaga som vinthundar mellan injusteringsventiler för att åstadkomma balans i värmesystemen? Med Shuntopac Dynamic med dynamisk styrventil kan du ta det lugnt, primärsidan är injusterad redan när den lämnar fabriken.

Dynamiska styrventiler ger dig tre välkända och viktiga egenskaper i en och samma produkt. Du får en modulerande styrventil, differenstryckregulator och injusteringsventil på samma gång.

För många av våra kunder innebär installationer i sjukhus, skolor, industrier, köpcentra eller på arbetsplatser, stora anläggningar med hundratals ventiler. Med traditionell teknik kan det bli ett väldigt spring för att injustera ventiler vid nyinstallation, etappbyggnation, hyresgästanpassningar eller andra förändringar. Dynamiska styrventiler är tryckoberoende och tillåter att huvudpumptrycket varierar, utan att reglerfunktionen påverkas. Efter den första injusteringen tar ventilen själv hand om tryckförändringar, du behöver inte springa runt och göra injusteringar. Förändringar som t.ex. etappbyggnation kräver ingen omjustering av shunten.

Väljer du dessutom Shuntopac Dynamic så är den injusterad redan från fabrik. Plug and play. Häng upp den på väggen, koppla in rören och kör igång. Enklare blir det inte.

FAKTA

  • Shuntopac Dynamic är injusterad redan från fabriken.
  • Shuntopac Dynamic innehåller dynamiska tryckoberoende styrventiler.
  • Med dynamiska styrventiler får du tre produkter i en; modulerande styrventil, differenstryckregulator och injusteringsventil.
  • Styrventilerna är kontinuerligt självjusterande, ger dynamisk balansering och exakt temperaturstyrning.