NoXygen Avgasare är ett program som omfattar tre helautomatiska undertrycksavgasare för värme- och kylsystem C650, M650 och F650. Sortimentet består av undertrycksavgasare för behandling av systemvätskor i värme och kylsystem. TTM håller även utbildningar inom undertrycksavgasning och vätskebehandling. Vatten innehåller gaser, syre m.m. som måste undertrycksavgasas för att systemvätskan ska fungera optimalt som energibärare och även hindra korrosion. TTM:s koncept inom vätskebehandling kallas Noxa vattnet! Läs mer om om vätskebehandling här.

Avgasare NoXygen®

Energiförluster, korrosion och ljudproblem förorsakas framförallt av för hög gashalt i systemvätskan. TTM NoXygen® är en serie helautomatiska, kraftfulla undertrycksavgasare som avlägsnar både fria och bundna gaser med ett högt vakuum ned till -0,9 bar. TTM NoXygen® är anpassad att installeras tillsammans med magnetitfilter TTM MAG 54 eller TTM MAG 76. TTM NoXygen® undertrycksavgasare har gjort sig kända för att vara snabba att installera och enkla att driftsätta och sköta.

NoXygen® C650

Helautomatisk undertrycksavgasare som undertrycksavgasar ner till -0,9 bar, avsedd för värme- och komfortkylssystem.

Visa mer

NoXygen® F650

Helautomatisk undertrycksavgasare som undertrycksavgasar ner till -0,9 bar, avsedd kylsystem med medietemp. ner mot -10°C.

Visa mer

NoXygen® M650

Helautomatisk undertrycksavgasare som undertrycksavgasar ner till -0,9 bar med automatiskt vattenpåfyllning.

Visa mer